Watertek Blog
MUTFAK FİLTRELERİ
Suyun içindeki kireç nedeniyle kettle , su ısıtıcı ve çaydanlıkların içinde meydana gelen sararma, katman oluşumu, kötü koku ve kireç tadıdır. Yemeklerinizin, yaptığınız çayın hepsinde bu tad vardır ve lezzeti bozar. Ayrıca mutfak evyesinde kireçlenme sararma, lekelenme hatta paslanmalar…
Okullarda sağlıklı su projesi
Sağlıklı bir nesil için kaliteli su içelim projesi ile okullarda , sosyal yardım kuruluşları, okul aile birlikleri, belediyeler ve valiliklerin aracılığı ile okullarda öğrencilerin yüksek kalitede ve lezzetli suların öğrencilere ulaştırılmasını amaçlıyor. Bu proje ile okullarda öğrencilere kaliteli içme…
Formunuzu korumak için spor…
Su sportif aktiviteler sırasında ortaya çıkan su ihtiyacını karşılamanın yanında, kanda ve kaslarda laktik asit birikmesini yavaşlatarak daha uzun süre antreman yapmanıza yardımcı olur.
EKMEK VE UNLU MAMÜLLER
Ekmek yapımına en uygun sular orta sertlikteki sulardır. (50 ppm – 100 ppm) Ekmek, börek ve pastaların kalitesini en iyi unu ve katı maddelerini satın alarak garantiye alabiliriz. Fakat başarınızın en önemli anahtarı kullandığınız sudur. Suyunuzun temiz mikropsuz ve orta sertlikte olması, biyolojik değişimleri sağlayacak mineralleri…