Yükleniyor..

SUDA LEZZETİ ETKİLEYEN FAKTÖRLER NELERDİR?

SUDA LEZZETİ ETKİLEYEN FAKTÖRLER NELERDİR?

SUDA LEZZETİ ETKİLEYEN FAKTÖRLER NELERDİR?


Klorid, klor, sülfat, karbonat, sodyum, magnezyum ve kalsiyumun suda fazla miktarlarda olması lezzetini olumsuz etkiler. Bu miktarların litrede 1000 mg’dan daha fazla olması durumunda su aşırı derecede lezzetsiz hale gelir. Ters ozmoz filtreleme teknolojisi bu maddelerin %99’unu sudan ayırarak suyun her zaman lezzetli ve standart tatta olması için gerekli altyapıyı sağlar.

Canlı Destek
Yardıma mı ihtiyacınız var?
Hemen iletişime Geçin!

İletişime geçmek istediğimiz temsilcilerimizden birine tıklayın.
Temsilci 1
Hatice Y.
Satış & Müşteri Hizmetleri
Çevrimiçi
Temsilci 2
Anıl Ö.
Teknik Servis & Destek
Çevrimiçi
Mertiva Yazılım & Mobil Uygulama